Burgerlijke Stand

Met onze oplossingen voor de burgerlijke stand automatiseert u complexe processen in een handomdraai.

 

Van aktes afdrukken tot het beheren van de begraafplaats: Cevi/Logins is er bij elke stap. 

WinAbs

U kunt snel en eenvoudig dossiers opmaken met WinAbs, onze toepassing voor de automatisering van de burgerlijke stand. Dankzij een link met de bevolkingstoepassing Bevolking van Cevi hoeft u zelf geen persoonsgegevens meer in te voeren. Dit voorkomt tikfouten en bespaart uiteraard tijd! Daarnaast beschikt u over een brede waaier aan opzoekmogelijkheden die een eenvoudige dossieropvolging garanderen.

U kunt flexibel drukwerk van akten afhandelen.Verschillende printers kunnen ingesteld worden zodat de akten eventueel naar een aparte printer worden gestuurd. De toepassing wordt geleverd met een standaardset van Word-documenten die u kunt aanpassen aan uw eigen huisstijl. De akten zijn in XML als basisset ingebouwd.

Verder beschikt u over een uitgebreide set aan statistieken, kunt u diverse lijsten en rapporten creëren en worden de alfabetische tabellen automatisch opgebouwd.

WebBgp

WebBgp is het vernieuwde pakket van Cevi/Logins voor het beheer van begraafplaatsen. Het werd ontwikkeld met het oog op een snelle werking en optimale gebruiksvriendelijkheid bij de registratie en opvolging van uw begraafplaatsadministratie.

e-Loket Burgerzaken

Het Cevi/Logins e-Loket biedt de burger via uw website toegang tot het digitaal gemeente- loket. Zo kan hij 24/24 en 7/7 – ongeacht de openingsuren van uw diensten – informatie opvragen, elektronische aanvraagformulieren invullen, afschriften, uittreksels en attesten aanvragen en het verloop van zijn dossier opvolgen. Dat betekent efficiënt werken voor zowel de burger als de ambtenaar.

Interesse?

Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie.