Burgerlijke Stand

WinAbs

U kunt snel en eenvoudig dossiers opmaken met WinAbs, onze toepassing voor de automatisering van de burgerlijke stand. Dankzij een link met de bevolkingstoepassing Bevolking van Cevi hoeft u zelf geen persoonsgegevens meer in te voeren. Dit voorkomt tikfouten en bespaart uiteraard tijd! Daarnaast beschikt u over een brede waaier aan opzoekmogelijkheden die een eenvoudige dossieropvolging garanderen.

U kunt flexibel drukwerk van akten afhandelen.Verschillende printers kunnen ingesteld worden zodat de akten eventueel naar een aparte printer worden gestuurd. De toepassing wordt geleverd met een standaardset van Word-documenten die u kunt aanpassen aan uw eigen huisstijl. De akten zijn in XML als basisset ingebouwd.

Verder beschikt u over een uitgebreide set aan statistieken, kunt u diverse lijsten en rapporten creëren en worden de alfabetische tabellen automatisch opgebouwd.

besturen vertrouwen op WinAbs voor de automatisering van hun Burgerlijke Stand.

WinBgp

Met WinBgp, de toepassing voor begraafplaatsenbeheer, beheert u de volledige administratie van uw begraafplaatsen. Zo kunt u onder andere persoonsgegevens van de overledene registreren met gerelateerde personen, zoals de kinderen.

Tijdens de registratie kan heel wat werk worden bespaard dankzij de koppeling met zowel de Cevi Bevolkingstoepassing als WinAbs. Ook het opvolgen van concessies verloopt zeer vlot: de toepassing kan voor u de concessies opzoeken die verlengd mogen worden, en die dan verder afwerken: automatisch de concessiehoudergegevens actualiseren, brieven versturen, aanplakken. En dat allemaal op een gebruiksvriendelijke manier.

besturen vertrouwen dagelijks op WinBgp voor hun begraafplaatsenbeheer.

Interesse?

Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie.