Parkeerkaarten.NET

Met Parkeerkaarten.NET kunt u als bestuur alle types parkeerkaarten creëren en beheren. Door deze centrale webapplicatie op de beveiligde servers van Cevi hebt u geen lokale installaties of lokale servers nodig. De automatische link met de bevolkingsdatabank (Rijksregister) maakt het u gemakkelijker om persoonsgegevens in te voeren en bij te werken. Bovendien kunt u perfect sluitend controleren of en wanneer iemand recht heeft op een type parkeerkaart. Er wordt namelijk gewerkt met een vooraf ingestelde configuratie per type parkeerkaart. Die configuratie weerspiegelt alle voorwaarden en regels om die kaart te krijgen: startdatum en looptijd, verplichte documenten, aantal toegestane kaarten, tarieven … Met die vooraf bepaalde regels bedient u met enkele eenvoudige stappen de aanvrager op zijn wenken.

Volledig beheer van alle types parkeerkaarten

Parkeerkaarten.NET omvat onder meer onderstaande functies zodat u vlot en eenvoudig allerhande parkeerkaarten naar keuze kunt afleveren en beheren.

  • Gegevens aanvrager invoeren
  • Kaart aanmaken
  • Ingebouwde controles
  • Kaart afleveren
  • Verlengen
  • Vernieuwen
  • Lijsten & statistieken
N

Toegankelijk

Parkeerkaarten.NET is van overal toegankelijk, mits internetverbinding en eID kaartlezer
N

Generiek specifiek

Voorzien van alle nodige wetgeving, aanpasbaar aan uw bestuur
N

Voor iedereen

Modules voor bewoners, garages, aannemers en veel meer

SPPA-BEL

SPPA-BEL helpt u een efficiënt parkeerbeleid te voeren, maar kan ook meer dan dat. SPPABEL integreert controle op betalend parkeren met controle op reglementair parkeren in de blauwe zone, controle op het gebruik van de bewonerskaarten en/of parkeerkaarten en controle op de aanwezigheid van e-tickets (gsm/sms-parkeren).

SPPA-BEL brengt dus geld in het laatje, neemt omslachtig werk uit handen van de ontvanger of de dienst mobiliteit en hun medewerkers en laat de politie, de dienst mobiliteit of de dienst financiën sneller, moderner en efficiënter veldwerktaken vervullen.

Dankzij een robuuste handterminal, al dan niet voorzien van een printer en/of digitale camera, doet u:

  • Controle op betalend parkeren, blauwe zone en bewonersparkeren
  • Controle op reglementair parkeren
  • Voor foutparkeerders en andere verkeersinbreuken kunt u processen-verbaal registreren via SPPA-BEL en doorsturen naar het systeem ISLP voor de verdere afhandeling

Bij alle vaststellingen met nummerplaten is controle mogelijk op geseinde, geschrapte en gestolen nummerplaten, speciale nummerplaten, houder bewonerskaart, parkeerkaart, e-ticket (gsm/smsparkeren). Via een eenvoudige op- en aflaadprocedure brengt u de op de handterminal ingevoerde gegevens over op uw pc voor verdere verwerking. 

N

Gevarieerd

Zoals onder meer de link en interactie met de DIV en de bank
N

Opvolging

Makkelijk opvolgen van vaststelling tot betaling
N

Verbonden

Gelinkt met onze toepassing Bewoners- en parkeerkaarten voor opvolging van parkeervergunningen

Interesse in een vrijblijvende demonstratie?

Ook interessant

GAS

Gemeentelijke Administratieve Sancties digitaal beheren en opvolgen.
Meer informatie

Strafregister

Automatisatie van strafdossiers: documenten afleveren en opvraagbaar stellen.
Meer informatie

Events en opleidingen

Geen komende events of opleidingen