Midoffice en Secretariaat

Elke moderne organisatie hecht veel belang aan klantvriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening en een efficiënte werking van de interne organisatie. Cevi ondersteunt de lokale besturen in die visie met een suite van oplossingen in de frontoffice, midoffice en backoffice. Bij implementatietrajecten streven wij naar een intensieve samenwerking met uw organisatie, waarbij wij aan de hand van verschillende overlegmomenten uw prioriteiten bepalen en een stappenplan opstellen voor de implementatie ervan.

Notulenbeheer met Cobra

Meer dan 120 Vlaamse Lokale besturen verminderen hun administratieve werklast met de notuleertoepassing Cobra. De voorbereiding, verwerking en ontsluiting van Zoneraad, Zonecollege, Managementteam, de verschillende commissies en comités gebeurt eenvoudig en efficiënt. De link naar verschillende digitale tekenplatformen maakt volledig digitaal werken mogelijk, zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook papier.

Raadsleden bereiden de zittingen voor via een de gebruiksvriendelijke module Cobra@Home, van thuis of overal waar ze zich thuis voelen.

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Flexibel

Pas de toepassing in eigen beheer en zonder meerkost aan op uw werking
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Integratie

Koppelingen met 3P Overheidsopdrachten, Vergunningen, BBC, postregistratie, …
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Digitaal

Door integratie met digitale tekenplatformen verloopt het volledig notuleerproces digitaal

Interesse in een vrijblijvende demonstratie?

Ook interessant

a-Loket

Het a-Loket ondersteunt uw baliemedewerkers. Met een druk op de knop hebben zij zicht op de gegevens van de persoon aan hun loket. Zo hebben ze zicht op alle contacten die de burger heeft met uw bestuur, passen zij eenvoudig de contactgegevens aan of doen zij een aanvraag in naam van een burger of organisatie. Ook productinformatie is eenvoudig opvraagbaar. Een proactieve en klantvriendelijke klantbenadering was nog nooit zo eenvoudig.

Canon Therefore

Met Canon Therefore giet u processen die niet in backoffice toepassingen zitten in een workflow. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de registratie en verwerking van uw post (brieven, e-mails, …)  en de verwerking van inkomende facturen, maar ook aan een oplossing voor dossierbeheer. Met Therefore beschikt u over een oplossing die documenten inleest, centraliseert, de verwerking begeleidt en rapporten genereert.

e-Loket

Een e-Loket biedt de burger via uw website toegang tot het digitaal gemeenteloket. Zo kan hij 24/24 en 7/7 – ongeacht de openingsuren van uw diensten – informatie opvragen, elektronische aanvraagformulieren invullen, uittreksels en attesten aanvragen en ontvangen en het verloop van zijn dossier opvolgen. Dit is efficiënter voor zowel de burger als de ambtenaar.

Persoonlijke InformatiePagina (PIP)

De Persoonlijke InformatiePagina (PIP) geeft een burger of organisatie zicht op zijn dossiers. Contactgegevens worden eenvoudig aangevuld of gewijzigd, de status van verschillende aanvragen is zichtbaar en men kan zich inschrijven op nieuwsbrieven.

Downloads

[ddownload_list categories=”midoffice” exclude_tags=”toonniet” style=”cevi”]

Events en opleidingen

[add_eventon_el event_count=”5″ number_of_months=”12″ event_type_2=”86″ hide_so=”yes” show_limit=”yes”]