Financiën

Performant, gebruiksvriendelijk en functioneel: dat zijn onze oplossingen voor de financiële dienst van lokale besturen. Door een koppeling met de meest uiteenlopende pakketten beschikt u steeds over de correcte cijfers. 

BBC boekhouding

De NH BBC toepassing van Cevi/Logins biedt u een performant, gebruiksvriendelijk en functioneel rijk financieel informatiesysteem tegen een aantrekkelijke prijs. De toepassing staat synoniem voor een maximale integratie. Ze voldoet aan al uw noden rond de Beleids- en BeheerCyclus.

Link Doccle

Via de link Doccle kunnen klanten van uw bestuur hun facturen en herinneringen online raadplegen en betalen in Doccle. De link Doccle vertrekt vanuit de BBC-boekhouding, via het CRM-zakenmagazijn, naar het online archief– en betalingsplatform Doccle.

Inkomende elektronische facturen

Via een samenwerking tussen Cevi en Basware kunt u facturen elektronisch aangeleverd krijgen en meteen verder elektronisch verwerken in de boekhouding. Hierdoor zijn voorbereidingstaken zoals post openen, post verdelen, originele scheiden van duplicaten, barcodes kleven of kopies maken, scannen … niet langer nodig.

BIFIN

BIFIN is de beleidsinformatie module die u toegang geeft tot de gegevens uit uw boekhoudingspakket New Horizon BBC. Zoals de andere beleidsinformatiemodules (BIPER, BIBEL …) helpt BIFIN om de gegevens van uw bestuur vlot op te vragen, flexibel te analyseren en eenvoudig te communiceren. U krijgt toegang tot de gegevens in de databank en u geniet daarbij van diverse exportmogelijkheden.

Eenheidsfactuur

In de Eenheidsfactuur worden de facturen van verschillende extramurale toepassingen en de facturen opgemaakt in de Facturatiemodule samengevoegd tot 1 factuur.

Interesse?

Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie.