Upgrade naar WinAbs 2.8.2.1

Naar aanleiding van de wetswijziging omtrent de transgenders publiceren we een nieuwe versie met de mogelijkheid om een procedure “Aanpassing registratie geslacht” op te starten in WinAbs. Ook zijn er verbeteringen en oplossingen meegestuurd met deze upgrade die waren opgedoken met de vorige versie.

Installatiebestand

  • Bestandsnaam: WinABS_START_Upgrade_V.2.8.2.1.exe
  • Versienummer software: 2.8.2.1
  • Releasedatum: 2018-01

Installatievereisten

Voor u aan deze upgrade kunt beginnen is het noodzakelijk dat u minstens WinAbs versie 2.8.1.x hebt.

Download

Klik hieronder op de link om het installatiebestand te downloaden. Laat het bij u opslaan (lokaal of op het netwerk). Klik in dit geval rechts op de link en kies voor “Doel opslaan als…” in het verschenen snelmenu.

  • [ddownload id=”48014″ style=”link” text=”WinABS_START_Upgrade_V.2.8.2.x.zip”]

Installatie

De upgrade wordt best door uw systeemverantwoordelijke rechtstreeks op de server uitgevoerd. [ddownload id=”47989″ style=”link” text=”De correcte upgradeprocedure vindt u in dit document terug”] (in pdf-formaat, u hebt Acrobat Reader nodig). [ddownload id=”47988″ style=”link” text=”De releasenota met een opsomming van de belangrijkste wijzigingen in WinAbs vindt u hier”].

Problemen?

Contacteer uw Cevi productbeheerder via mail naar contactcenter@cevi.be of bel naar het Cevi Contact Center op 09 264 07 01.