Upgrade naar WinAbs 2.8.1.3

Zoals u waarschijnlijk al hebt vernomen, verdwijnt de toepassing Winbv. Daardoor is uw bestuur ondertussen omgeschakeld naar WebBv. Dit heeft ook zijn invloed op de opvraagmodule in WinAbs waarvoor u een nieuwe versie nodig hebt. We verwachten dat bevolkingsgegevens vanaf midden januari 2018 enkel nog via het nieuwe kanaal kunnen opgevraagd worden. Het is dan ook heel belangrijk voor de medewerkers van burgerlijke stand dat deze upgrade zo vlug mogelijk uitgevoerd wordt. Kort hierop zal een tweede upgrade gepubliceerd worden met o.a. de nieuwe internationale uittreksels en de aanpassingen voor de nieuwe transgenderwet.

Installatiebestand

  • Bestandsnaam: WinABS_START_Upgrade_V.2.8.1.x.exe
  • Versienummer software: 2.8.1.3
  • Releasedatum: 2018-01-08

Installatievereisten

Voor u aan deze upgrade kunt beginnen is het noodzakelijk dat u minstens WinAbs versie 2.7.4.1 hebt.

Download

Klik hieronder op de link om het installatiebestand te downloaden. Laat het bij u opslaan op de server. Klik in dit geval rechts op de link en kies voor “Doel opslaan als…” in het verschenen snelmenu.

  • [ddownload id=”47580″ style=”link” text=”WinABS_START_Upgrade_V.2.8.1.x.zip”]

Installatie

De upgrade wordt best door uw systeemverantwoordelijke rechtstreeks op de server uitgevoerd. [ddownload id=”47583″ style=”link” text=”De correcte upgradeprocedure vindt u in dit document terug”] (in pdf-formaat, u hebt Acrobat Reader nodig). [ddownload id=”47581″ style=”link” text=”De releasenota met een opsomming van de belangrijkste wijzigingen in WinAbs vindt u hier”].

Problemen?

Contacteer uw Cevi productbeheerder via mail naar contactcenter@cevi.be of bel naar het Cevi Contact Center op 09 264 07 01.