Streamingoplossingen ondersteunen lokale besturen

De dreiging van het coronavirus noopt er ons allen toe creatieve oplossingen te bedenken. Om ons en onze medemens te beschermen, moet onze manier van werken voor onbepaalde tijd enigszins worden aangepast: telewerk vindt meer en meer ingang, er worden geen vergaderingen meer georganiseerd …

Een gemeenteraad met publiek op afstand of uw burgers informeren kunt u eenvoudig realiseren met onze streamingoplossingen. Maakt u vandaag al gebruik van onze streamingoplossing voor uw gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn? Dan mag u deze gedurende de komende weken gratis gebruiken voor bijkomende audio(visuele)boodschappen aan uw burgers.

Beschikt u nog niet over onze oplossing en wilt u nu al gebruik maken van de streamingmogelijkheden? Dan kunnen we u een aanbod doen om mediabestanden (mp3/mp4) op te laden en in ons platform te verrijken met meta-informatie. Deze optie kunnen we voor u activeren zonder tussenkomst ter plaatse.

De streamingoplossingen bieden wij u aan in samenwerking met Streamovations. Streamovations is een Vlaamse firma, gevestigd in Veurne en biedt sinds 2009 een breed scala van streamingmogelijkheden aan. Dat kan gaan van streaming en opname van enkel audio tot streaming en opname van video met meertalige audio. Door de samenwerking bieden Cevi en Streamovations u een geïntegreerde oplossing waarmee u het openbaar gedeelte van uw raadszitting eenvoudig vastlegt in een audio of audiovisueel verslag, dit indien gewenst (live) beschikbaar stelt op uw website en waar u vanuit Cobra of Cobra@Home na de zitting het geluidsfragment van een specifiek agendapunt eenvoudig beluistert.
U vindt hier een voorstelling van deze oplossing.

Meer info over ons aanbod? Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen. Contacteer het domein Midoffice via https://www.cevi.be/ondersteuning/.Streamovations opname