SDP-ActaLibra vervoegt de Cevi-Group

SDP ActaLibra logoLuc De Cock (CEO SDP) en Jan Deprest en Christoph Verheecke (respectievelijk CEO Cevi Group en CFO/CCO Cevi Group) ondertekenden op 31 maart 2021 het akkoord dat maakt dat SDP-ActaLibra vanaf heden deel uitmaakt van de NRB Groep en dit als onderdeel van Cevi.

De NRB Groep is de derde grootste ICT-groep in België en realiseert in 2020 als Top employer een omzet van 413 miljoen euro met meer dan 3.200 werknemers in heel België. De belangrijkste klanten zijn de nutssectoren, de financiële sector, de publieke overheden, de internationale en Europese instellingen, de zorgsector en de industrie. Het dienstenaanbod gaat van consultancy over software en infrastructuur tot clouddiensten en managed staffing.

Cevi Group op zijn beurt realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 37 miljoen euro met 242 werknemers. In het producten-en dienstenaanbod zijn synergiën met dat van SDP-ActaLibra zoals back-officetoepassingen voor financiën, vergunningen, GIS, midoffice-toepassingen en dossierbeheer met linken naar het federale en Vlaamse niveau en ICT managed services zowel on premise en in de cloud. SDP en Cevi gebruiken dezelfde technologie voor vernieuwingen en delen ten slotte dezelfde ICT-uitdagingen.

SDP-ActaLibra wordt als nieuwe businessunit binnen de Cevi Group opgenomen, en wordt geleid door Filip Vande Weghe.

Het ActaLibra team van ontwikkelaars en consultants in Gavere en Namen blijft aan boord, en blijft voor alle diensten en ondersteuning bereikbaar via de gekende kanalen (telefoon, e-mail, online support). Ook qua IT en infrastructuur blijft de continuïteit van ons aanbod en services gegarandeerd.

Dankzij de nu gebundelde krachten staan we samen sterker om onze visie voor de toekomst met nog meer daadkracht te realiseren.

Hiermee willen we de trusted partner bij uitstek zijn, met het beste software- en ICT-aanbod voor het notariaat.

Part of NRB Group