Audiovisuele opname van uw raden, i.s.m. Streamovations

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om een audio(visuele) opname te maken van uw raden. De efficiëntiewinst voor u als lokaal bestuur zit in maximale integratie tussen de betrokken systemen. Cevi/Logins biedt u in samenwerking met Streamovations een geïntegreerde oplossing.

Nu het decreet over het lokaal bestuur stelt dat het zittingsverslag vervangen kan worden door een audio- of audio-visuele opname van de openbare vergadering van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn, overweegt u wellicht ook uw raden op te nemen. Cevi/Logins en Streamovations hebben succesvol de handen in elkaar geslagen om een geïntegreerde oplossing te bieden tussen de notuleertoepassing Cobra en de streamingdiensten van Streamovations. Het resultaat van  deze samenwerking staat niet op papier, maar is succesvol uitgerold  bij verschillende lokale besturen.

Sinds kort kun je de Zwevegemse gemeenteraad en OCMW-raad via de gemeentelijke website herbeluisteren. Elke zitting wordt namelijk opgenomen in een audioverslag. Op die manier wil het gemeentebestuur transparant en open communiceren naar alle burgers. Zwevegem kiest voor een audio-opname die je snel en vlot kunt beluisteren. We konden de stap naar audioverslaggeving van de raden vlot zetten door de koppeling van de notuleringssoftware Cobra en Streamovations. 

Elke De Ridder

Clusterverantwoordelijke, Gemeente Zwevegem

Interesse in een vrijblijvende demonstratie?