Webinar BOA: Berichten – Overal en Altijd / 16 juni 2020

16 juni 2020

}

10.00 tot 11.30

U hebt het wellicht vernomen op onze Klantendag of via een Cevi/Logins Nieuwsflash: Cevi is bezig met de ontwikkeling van BOA (Berichten – Overal en Altijd), een toepassing voor registratie en verwerking van inkomende en uitgaande briefwisseling.

In juni bereiken we fase 2 van ons ontwikkelproject en dan zullen we beschikken over een volwaardige toepassing die we bij onze klanten kunnen uitrollen.

We willen u dan ook graag met de gepaste trots deze nieuwste telg in het Midofficedomein voorstellen.

Graag hadden we u fysiek welkom geheten in één van onze mooie Vlaamse cultuurcentra. Maar door het huidige coronatijdperk lijkt het ons voor ieders gezondheid nog niet aangewezen om met veel mensen in één ruimte te vertoeven. We zijn echter gebrand om onze nieuwe toepassing aan jullie voor te stellen en zullen dit dan ook doen, zij het dan op een digitale manier; namelijk via een webinar.

Dit webinar zal plaatsvinden op 16 juni 2020 om 10.00 uur. U krijgt dan na een korte introductie een live demonstratie van de toepassing.

Hebt u interesse om dit webinar te volgen, dan kunt u zich met dit formulier inschrijven. U ontvangt dan tijdig via het opgegeven mailadres een hyperlink waarmee u op 16 juni op de sessie mee kunt volgen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.