Wat is nieuw in Vergunningen.NET versie 2.x èn de functionaliteiten export en taken

Kaart wordt geladen...

6 augustus 2020

}

09.00 tot 16.00

Cevi, Gent

Dit is een opleiding voor wie al vertrouwd is met de toepassing Vergunningen.NET. In deze opleiding ligt de focus op wat nieuw is in Vergunningen.NET versie 2.0.0.0. aan de hand van oefeningen op onze les-pc’s. Daarnaast staan we stil bij een aantal functionaliteiten die het voorbije jaar aan Vergunningen.NET werden toegevoegd en u mogelijk nog niet ontdekt hebt. Aansluitend worden de functionaliteiten export en taken toegelicht. Tot slot werpen we nog even een blik op de toekomst.

De opleiding start stipt om 0900 uur ’s morgens. Over de middag wordt een broodjeslunch voorzien.

Prijs is per persoon per dag, exclusief BTW.

Corona-maatregelen
Om de social distancing te kunnen garanderen in onze leslokalen, hebben wij de capaciteit ervan gehalveerd.
Ontsmettingsgel is beschikbaar aan de balie van het Bisdomplein en ook in de leslokalen zelf. Gebruik het iedere keer u het leslokaal binnenkomt of verlaat.
Het staat u vrij om al dan niet een mondmasker te dragen tijdens de opleiding en de pauzes. U zit voldoende ver van elkaar verwijderd. Ook de lesgever houdt voldoende afstand en kiest er zelf voor om wel of niet een mondmasker te dragen.
Ook in de cafetaria, waar u de broodjesmaaltijd kunt nuttigen, is de capaciteit aan de tafels gehalveerd zodat u ver genoeg uit elkaar kunt zitten.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.