Opleiding Sociale Dienst – Module 5: Wet 65

Kaart wordt geladen...

12 november 2020

}

09.30 tot 16.00

Logins, Mechelen

Programma

  • Voorstel steun met barema (type A): wet 2/4/65
  • Infofiche wet ‘65
  • Splitsen dossiers wet ‘65
  • Link tussen voorstellen en formulieren wet ’65 (A, B1, B2, D1, D1, D2, C)
  • Voorkennis: Module 1 en 2, 3 en/of 4A gevolgd hebben of gelijkaardige praktische ervaring hebben

De prijs per opleidingsmodule bedraagt 200,00 EUR per persoon voor een volledige dag (prijs excl. BTW). Wij voorzien een broodjesmaaltijd over de middag. U bent welkom vanaf 9u ’s morgens, om 9u30 stipt start de opleiding.

Om organisatorische redenen vragen wij dat annulaties minstens 7 kalenderdagen op voorhand doorgegeven worden, anders zal de opleiding aangerekend worden.

Bij onvoldoende inschrijvingen voor een bepaalde opleiding, behouden wij ons het recht voor om de opleiding te annuleren.

Corona-maatregelen
Om de social distancing te kunnen garanderen in onze leslokalen, hebben wij de capaciteit ervan gehalveerd.
Ontsmettingsgel is beschikbaar aan de balie van het Bisdomplein en ook in de leslokalen zelf. Gebruik het iedere keer u het leslokaal binnenkomt of verlaat.
Het staat u vrij om al dan niet een mondmasker te dragen tijdens de opleiding en de pauzes. U zit voldoende ver van elkaar verwijderd. Ook de lesgever houdt voldoende afstand en kiest er zelf voor om wel of niet een mondmasker te dragen.
Ook in de cafetaria, waar u de broodjesmaaltijd kunt nuttigen, is de capaciteit aan de tafels gehalveerd zodat u ver genoeg uit elkaar kunt zitten.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.