Opleiding Poliomodule

19 november 2019

}

13.30 tot 16.30

Cevi, Gent

Met deze nieuwe module kan uw bestuur de ganse workflow voor de attesten rond de inentingen tegen Poliomyelitis opvolgen. Deze toepassing wordt vanaf 24 oktober operationeel gesteld (op aanvraag).
In deze opleiding krijgt u een overzicht van alle functionaliteiten vanaf de registratie van de attesten tot en met de herinnerings- en aanmaningsbrieven.
Aansluitend volgt een opleiding hoe u onze aangeboden standaardbrieven (opgemaakt in .RTF) kan wijzigen naar eigen behoeft, eigen huisstijl… waarbij de voornaamste functionaliteiten van .RTF-bestanden uitgebreid aan bod komen.
Bij de inschrijving voor de opleiding kan u in het vak ‘opmerkingen’ eventuele vragen meegeven zodat deze tijdens de opleiding een antwoord kunnen krijgen.

De Poliomodule in het kort:
Alle kinderen die op de leeftijd van 18 maanden in jouw gemeente wonen worden verondersteld ingeënt te zijn tegen poliomyelitis. Daarnaast dienen ze dit te bewijzen met een doktersattest dat werd afgeleverd aan de gemeente. Het poliovaccin is het enige dat als wettelijk verplicht vaccin onder de gezondheidswet van 1966 valt en de opvolging hiervan is een gemeentelijke bevoegdheid. De inentingsdata kunnen sinds vorig jaar ingevoerd worden in WebBv.
Deze module dient als hulp om de ouders van kinderen voor wie deze verplichting niet werd nagekomen te contacteren en per ‘dossier’ op te volgen.

RTF-documenten in het kort:
.RTF-bestanden (dit staat voor ‘Rich Text Format’) zijn een type Word-documenten waarbij bepaalde tekstvelden kunnen vervangen worden met tags (lees invulvelden) In combinatie met WebBv kan je met deze brieven eenvoudig samenvoegen. De flexibiliteit om de brieven aan te passen aan de noden van de gebruiker maakt van .RTF-documenten een handige tool.

Doelgroep van de opleiding:
Huidige of toekomstige gebruikers van WebBv die de opvolging van polio zullen beheren.

Eventuele voorkennis voor de opleiding:
Een basiskennis van WebBv en Microsoft Word worden verondersteld.
Kennis van de huidige werkwijze omtrent polio-opvolging voor jouw gemeente komt van pas.

Lesgever
Gilles Remmerie

Prijs
85 euro/persoon excl. BTW

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.