Infosessie project FOCUS

Kaart wordt geladen...

10 maart 2020

}

14.00 tot 16.00

Provinciehuis Boeverbos, Brugge

Graag nodigen wij u uit op één van onze infosessies over het project FOCUS van de geïntegreerde Politie en de logische uitbreidingen aan de bevolkingstoepassing WebBv en de gevolgen voor de applicatie Burger@Verhuizen.

FOCUS is een nieuw operationeel platform van de geïntegreerde Politie. In het najaar van 2019 besliste een werkgroep van verschillende politiezones om het FOCUS-platform uit te breiden met een module om op digitale manier woonstcontroles te verwerken. Deze module kreeg de werktitel “WOCODO” (WoonstControlesDomiciles). Ze heeft de intentie om een vervangproduct te zijn van de applicatie Burger@Verhuizen.

In nauw overleg met de werkgroep en de contactpersonen van de geïntegreerde Politie hebben Cevi/Logins besloten om de bevolkingstoepassing WebBv en de Vreemdelingenmodule te koppelen met het FOCUS-platform, waardoor woonstcontroles in de toekomst door de politie verwerkt kunnen worden in de WOCODO-module.

Om u tijdig en open te informeren over deze koppeling nodigen wij de verantwoordelijken van de dienst Burgerzaken en hun collega’s van de wijkdienst van de lokale politie graag uit op één van drie infosessies in Brugge, Gent of Mechelen. Ook besturen die op heden nog geen gebruik maken van onze bevolkingstoepassing of Burger@Verhuizen zijn van harte welkom.

We voorzien deze agenda:

  • 13.30 uur – onthaal met koffie
  • 14.00 uur – start van de infosessie
    • Toelichting van het project Focus en de WOCODO-module
    • Roadmap en bijhorende timings
  • 15.30 uur – ruimte voor vragen en aansluitend receptie

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.