Hoe werkt u met de Vreemdelingenmodule in WebBv?

Kaart wordt geladen...

9 februari 2021

}

09.00 tot 16.00 uur

Cevi, Gent

Voor wie?

U bent nieuw in de dienst en wilt alle onderdelen van de Vreemdelingenmodule maximaal leren kennen om zo de burgers dagdagelijks te helpen aan het loket. Daarnaast wilt u ook het dossier verder opvolgen (mails met DVZ, registreren van beslissingen …) zodat de burger steeds de correcte documenten ontvangt. Ook is het opvolgen van het dossier van kapitaal belang en daarvoor hebt u een dashboard (agenda). We leren u hoe u het dashboard nog beter kunt beheren (met eigen taken, instellen van einddatums, gebruik van notities …)

Inhoud

U leert enerzijds een aantal basisfunctionaliteiten zoals het opzoeken van dossiers (op naam, op adres, op RRNR en dit zowel in Cevi als in het Rijksregister) maar ook alles rond de registratie van een aanvraag. Dit gaat vanaf het scannen van de bewijsstukken tot het afleveren van een kaart in Belpic.

Alle onderdelen van de toepassing worden in detail toegelicht en we leren u ook  verschillende tips en tricks.

Prijs

170 euro per persoon per dag.

Corona-maatregelen

Om de social distancing te kunnen garanderen in onze leslokalen, hebben wij de capaciteit ervan gehalveerd.
Ontsmettingsgel is beschikbaar aan de balie van het Bisdomplein en ook in de leslokalen zelf. Gebruik het iedere keer u het leslokaal binnenkomt of verlaat.
Het staat u vrij om al dan niet een mondmasker te dragen tijdens de opleiding en de pauzes. U zit voldoende ver van elkaar verwijderd. Ook de lesgever houdt voldoende afstand en kiest er zelf voor om wel of niet een mondmasker te dragen.
Ook in de cafetaria, waar u de broodjesmaaltijd kunt nuttigen, is de capaciteit aan de tafels gehalveerd zodat u ver genoeg uit elkaar kunt zitten.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.